Möt de första vinnarna!

Det krävs snabbar reflexer och bra hästkunskap för att hamna i toppen av vår frågetävling i Vi är Sporten. Både februari och mars har bjudit på slutsiffror över 9000 poäng. Alla rätt och snabba svar har både Lovisa Gunnarsson och Camilla Röste fått ihop.


Det var Lovisa Gunnarsson som fick högsta poängen med 9074 på vår quiztävling under februari. Lovisa är en B-tränare och började göra quizet på skoj innan vinnarskallen tog över.
– Jag hade ingen direkt taktik men knepet är att frågorna måste vara korta för att få en snabb svarstid. Jag hade ledningen på listan ett tag men när jag tittade igen med någon dag kvar så låg jag tvåa. Då bestämde jag mig för att ta över ledningen igen, säger Lovisa om tävlingen.
Grunden till kunskapen kommer genom ett liv inom travet som hon föddes in i runt travbanan i Romme.
– Jag tyckte det var kul med lite spänstighet i frågorna som rörde olika områden. Det var bara spännande. Jag har gjort frågorna några gånger innan jag fick mitt vinnarresultat avslutar hon.
Mars såg en Camilla Röste högst upp i quiztabellen med 9044 poäng. Här var det en influensa som gav Camilla möjligheten att fokusera på frågorna och få upp humöret under sjukdomen.
– Jag kunde göra testet om och om igen och började lära mig svaren. Travfrågorna kunde jag men jag fick lära mig en del nytt på de frågor som rörde andra ämnen lite mer, säger Camilla om segern.

Det är ett vinstpaket på väg i posten till både Lovisa och Camilla. Ta chansen att komma överst du med.

Quizet hittar du här!