Gör vårt Vi är Sporten-quiz


Välkommen till Vi är Sportens trav- och hästquiz! Det är ett quiz för både nya och gamla trav- och hästälskare! Vi hoppas att du ska tycka att det är roligt att testa dina hästkunskaper och kanske tävla mot kompisar och familj – och hela travsverige så klart!

Det är väldigt enkelt – Totalt är det 10 frågor och du har 10 sekunder på dig att svara på varje fråga. Ju snabbare du svarar, desto fler poäng samlar du ihop. När du är klar kan du fylla i ditt namn och din mailadress*, så får du se ditt resultat och hur väl du står dig mot alla andra som testat.

Ibland kommer vi ha tävlingar med chans att vinna priser – men quizzet kommer alltid vara öppet, så du kan tävla om äran – när som helst, var som helst!

Så.

  • En omgång i Vi är Sporten-quizzet har 10 frågor
  • Varje fråga har 4 svarsalternativ. Bara 1 alternativ är rätt
  • Du har 10 sekunder på dig att svara på varje fråga. Snabbare svar ger högre poäng

* Du som fyller i din mailadress kan också få ta del av Vi är Sportens nyhetsbrev

Fråga: {{currentQuestionIndex}}/{{quiz?.Questions?.length}}
{{countDown.toFixed(0)}}
Poäng: {{score.toFixed(0)}}

{{activeQuestion.Text}}

Du svarade rätt på {{correct}} fråga frågor och fick en totalpoäng på {{score.toFixed(0)}}!

Tack för din medverkan! För att se ditt resultat och var du hamnar på topplistan – skriv in ditt namn och mailadress. Glöm inte att du kan skriva ett annat visningsnamn som syns i listan. Du som anger din mailadress får också Vi är Sportens nyhetsbrev och annan travinspiration från Vi är Sporten med jämna mellanrum.

Namn som visas i topplistan. Anges inget visas ditt riktiga namn. Genom att bocka i denna ruta godkänner du att ditt namn/visningsnamn visas i topplistan samt att Svensk Travsport har rätt att spara din mailadress för utskick rörande Vi är Sporten. Skicka
Formuläret innehåller fel eller saknar värden.

Tack för ditt deltagande!