Gör vårt Vi är Sporten-quiz


Välkommen till Vi är Sportens trav- och hästquiz! Det är ett quiz för både nya och gamla trav- och hästälskare! Vi hoppas att du ska tycka att det är roligt att testa dina hästkunskaper och kanske tävla mot kompisar och familj – och hela travsverige så klart!

Det är väldigt enkelt – Totalt är det 10 frågor och du har 10 sekunder på dig att svara på varje fråga. Ju snabbare du svarar, desto fler poäng samlar du ihop. När du är klar kan du fylla i ditt namn och din mailadress för att se om ditt resultat kvalar in på topplistan. Du kan så klart göra quizen utan att lämna ut några uppgifter!

Ibland kommer vi ha tävlingar med chans att vinna priser – men quizzet kommer alltid vara öppet, så du kan tävla om äran – när som helst, var som helst!

Så.

  • En omgång i Vi är Sporten-quizzet har 10 frågor
  • Varje fråga har 4 svarsalternativ. Bara 1 alternativ är rätt
  • Du har 10 sekunder på dig att svara på varje fråga. Snabbare svar ger högre poäng

För att hamna på topplistan måste du ange i din mailadress.

Fråga: {{currentQuestionIndex}}/{{quiz?.questions?.length}}
{{countDown.toFixed(0)}}
Poäng: {{score.toFixed(0)}}

{{activeQuestion.text}}

Du svarade rätt på {{correct}} fråga frågor och fick en totalpoäng på {{score.toFixed(0)}}!

Dela

Tack för din medverkan! För att se ditt resultat och var du hamnar på topplistan – skriv in ditt namn och mailadress. Glöm inte att du kan skriva ett annat visningsnamn som syns i listan. Du som anger din mailadress får Vi är Sportens nyhetsbrev och annan travinspiration från Vi är Sporten med jämna mellanrum. Du kan så klart avsluta prenumerationen på nyhetbrevet när som helst.

Namn som visas i topplistan. Anges inget visas ditt riktiga namn. Skicka
Formuläret innehåller fel eller saknar värden.

Tack för ditt deltagande!