TÄVLING - Du är sporten!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD FÖR DENNA GÅNG - HÅLL UTKIK EFTER NÄSTA GÅNG VI BILDTÄVLAR I VI ÄR SPORTEN. Hösten är här och med det kommer de leriga hagarna och banorna. Vi vill se era bästa, lerigaste, bilder, på både tvåbenta och fyrbenta - och allra helst på er ihop!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD FÖR DENNA GÅNG - HÅLL UTKIK EFTER NÄSTA GÅNG VI BILDTÄVLAR I VI ÄR SPORTEN.

"Vi är Sporten" är ett initiativ från Svensk Travsport. Tanken är att visa helheten genom att lyfta fram detaljerna. På så sätt tror vi att vi kan känna stolthet för vår sport. För travet är så mycket mer än bara ett spel.

Nu är hösten här – och leran kommer med den! Vi vill se din bästa lerbild, på tvåbent eller fyrbent, eller båda två! Allt du behöver göra är att följa oss på Instagram (@viarsporten) och sedan själv lägga upp ett inlägg där du "taggar" oss i bilden och lägger till hashtagen #viärsporten. Tänk på att du behöver ha en offentlig profil på Instagram för att vi ska kunna se ditt inlägg.

Har du inte tillgång till Instagram går det lika bra att skicka in din bild och berättelse via e-post till johan.sjogren@travsport.se.  

Tävlingen pågår fram till och med den 31/10. Därefter väljer en jury från Svensk Travsport ut det inlägg som är det roligaste, mest talande, vackraste eller helt enkelt "bästa". Vinnaren får, förutom ära och uppmärksamhet, ett kit bestående av en:

  • Affisch med din bild
  • Keps med "Vi är Sporten"
  • Keps med "Vi är Sporten" + den roll du vill det ska stå
  • T-shirt
  • Buff 
  • Foderkasse
  • Hovkrats

Vi vill gärna se bilder och berättelser från alla delar av travet. Från tävling eller träning, eller bara från hagen eller stallet.

Genom att ställa upp i tävlingen godkänner du att vi får återpublicera ditt material på våra plattformar. Det kan till exempel innebära att vi publicerar bilder som skickas till oss via e-post på vårt Instagramkonto eller affisch. Vi kommer även löpande att lyfta fram bidrag genom att återpublicera Instagraminlägg dem via vårt eget Instagramkonto. 

Villkor
Tävlingen är öppen för alla. Den pågår fram till och med den 31/10. Juryns beslut kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren kontaktas via meddelande på Instagram eller e-post och behöver då uppge sin adress för att kunna motta vinsten. Vi kommer inte att lagra någon persondata om deltagarna i denna tävling.

Titta gärna på alla våra kampanjfilmer på Youtube